Welkom op de website van De Stichting Najaars Trucktour Berkel en Rodenrijs

Helaas moet het bestuur van de Stichting Najaars Trucktour melden dat de 25e editie van de Trucktour ook in 2021 geen doorgang kan vinden.
De COVID heeft het land nog steeds in zijn greep waardoor ook wij niet kunnen garanderen dat een evenement als deze COVID "vrij" plaats kan vinden.

Wij kijken nu uit naar 2022 en hopen dat we jullie dan kunnen melden dat er een feest in aantocht is!

Sterkte en gezondheid toegewenst 

Namens het bestuur van de Najaars Trucktour: John, Henri, Debby en Erica

De stichting Najaars Trucktour verzorgt elk jaar een speciale trucktour voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Met 65 vrachtwagens rijden we een bijzondere route van ± 50km heen en terug. Bijna elk jaar kiest de stichting een andere route en een andere tussenstop waar iets gedronken en gegeten wordt. De chauffeurs die vrijwillig rijden, nemen een bijrijder en een begeleider(ster) mee. Aan het einde van de trucktour wordt de dag afgesloten met een lekker ijsje en krijgen de chauffeur en bijrijder een foto ter gedachtenis aan deze leuke dag! De stichting kan deze trucktour geheel kosteloos organiseren door de vele sponsoren die een mooie donatie geven maar ook door de hulp van veel vrijwilligers, de gemeente Lansingerland en bedrijven in & uit de omgeving van de gemeente Lansingerland die de stichting een warm hart toedragen.

Via deze site blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en je kan foto´s van de dag zelf bekijken.

 

 

 

U kunt ons ondersteunen door te doneren via NL87 RABO 0307474909 t.n.v. Stichting Najaars Trucktour.


Met dank aan onze sponsoren: