zaterdag 21 september 2024

We hebben uw steun nodig

Wilt u onze stichting ondersteunen? Maak dan een gift over op rekening NL87 RABO 0307474909 en wordt donateur. Wij kunnen ook altijd vrijwilligers gebruiken en zijn op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren. Hieronder een overzicht van de bedrijven die ons de voorgaande jaren hebben ondersteund.

Sponsoren 2022

De 25ste editie van de Najaars Trucktour werd mogelijk gemaakt door de chauffeurs, vrijwilligers en onderstaande sponsoren. Bedankt voor deze onvergetelijke dag! 

 

 

 

Sponsoren 2018

De 23e editie van de NAJAARS TRUCKTOUR werd mogelijk gemaakt door de chauffeurs, vrijwilligers en onderstaande sponsoren. Wij kijken terug op een geweldige dag!!

Sponsoren 2017

De 22e editie van de NAJAARS TRUCKTOUR werd mogelijk gemaakt door de chauffeurs, vrijwilligers en onderstaande sponsoren. Wij zijn jullie erg dankbaar!!

 

Sponsoren 2016

De 21e editie van de NAJAARS TRUCKTOUR werd mogelijk gemaakt door de chauffeurs, vrijwilligers en onderstaande sponsoren. Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Sponsoren 2015

De 20e editie van de NAJAARS TRUCKTOUR werd mogelijk gemaakt door de chauffeurs, vrijwilligers en onderstaande sponsoren. Namens de stichting willen we jullie bedanken voor de onvergetelijke ervaring!

Sponsoren 2014

De 19e editie van de NAJAARS TRUCKTOUR werd mogelijk gemaakt door de chauffeurs, vrijwilligers en onderstaande sponsoren. Ontzettend bedankt voor jullie medewerking! 

Sponsoren 2013

De 18e editie werd mogelijk gemaakt door de chauffeurs, vrijwilligers en onderstaande sponsoren. De NAJAARS TRUCKTOUR zou zonder hen niet kunnen bestaan.

Sponsoren 2012

De 17e editie werd mogelijk gemaakt door de chauffeurs, vrijwilligers en onderstaande sponsoren. Op deze manier willen wij onze sponsoren betrekken en bedanken voor hun medewerking aan onze stichting.