De organisatie

Wie organiseren eigenlijk de Najaars Trucktour? Via deze pagina willen wij ons graag voorstellen aan jullie. Wie zijn wij in het dagelijks leven en wat doen wij binnen de organisatie. 

John van den IJssel (Voorzitter)

In het dagelijks leven is John chauffeur bij GS van den IJssel, in het Berkelse transportbedrijf waar John geboren en getogen is. Hij zit het langste bij de stichting, al sinds de 2de editie is hij actief bij de organisatie. John is verantwoordelijk voor de sponsoren en samen met Henri houdt hij zich ook bezig met de chauffeurs die meerijden met de trucktour. 

Henri de Hoog

Eigenaar Noord-West Transport en sinds 2018 bij de organisatie. Henri is samen met John verantwoordelijk voor de chauffeurs en alle werkzaamheden wat er op zijn pad komt.

Debby Maas (Penningmeester)

Debby woont samen met haar 3 zoons in Berkel en Rodenrijs. In het dagelijks leven is Debby Network Consultant bij een Global ICT-Telecom bedrijf te Amsterdam. Ze reist door heel midden Nederland waarbij zij op gesprek gaat bij de gemeentes en overheidsinstanties om de belangen van het bedrijf te behartigen. Sinds 2018 bij de organisatie. Debby verzorgd de financiën en alle vergunningen e.d. rondom de route.

Erica Haaitsma (Secretaris)

Erica woont in Bleiswijk en sinds 2014 lid van de organisatie. Zij is getrouwd en moeder van 2 kinderen. In het dagelijks leven werkt ze als baliemedewerkster bij een tandartsenpraktijk in Zevenhuizen. Binnen de organisatie van de Najaars trucktour zorgt ze voor de aanmeldingen van de bijrijders, ze regelt Facebook en de website en stelt de notulen op van de vergaderingen.